HAUT

Home Objecten Poëzie over HAUT Contact
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Home Objecten Werk in opdracht objecten

Werk in opdracht

Voor particulieren
Wil je graag een houtobject-op-maat in de stijl waarin ik werk? Dat kan.
Je kunt me je voorkeuren opgeven: afmetingen, materiaal, kleur en kleurcombinaties, thema, vorm. In principe kan veel. Op basis van je wensen leg ik je een drietal ontwerpen voor, inclusief de prijs. Die is m.n. afhankelijk van de grootte van het object en de uren die ik eraan werk. Na je akkoord ga ik aan de slag met de realisatie van het door jou gekozen ontwerp.

Voor organisaties
Mijn werk leent zich ook uitstekend voor serieproductie: opbouw en ontwikkeling van kleuren, verschillende soorten hout, afmetingen en vormen, in samenhang of juist contrasterend met elkaar. Elk werk is uniek in de reeks en passend in het interieur van het gebouw.
Na kennismaking met het gebouw en de wensen van de opdrachtgever maak ik een uitgebreide schets van een aantal mogelijkheden die we dan bespreken.

Wat ik ook aantrekkelijk vind is de mogelijkheid van het in bruikleen geven van een aantal van mijn werken, uiteraard als de betreffende objecten passen bij de inrichting en de stijl van de ruimte(s). Het is een expositievorm die voor beide partijen in meerdere opzichten aantrekkelijk kan zijn. Zo zijn er voor de organisatie geen aanschafkosten aan verbonden. Voor mij als kunstenaar biedt het een kans het werk bij een breder publiek onder de aandacht te brengen. Als deze optie je aanspreekt, neem dan gerust contact met me op.